Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

«8η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης»

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης  συνδιοργανώνουν την «8η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης», που θα γίνει στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, από Τετάρτη 15 έως Κυριακή 26  Ιουνίου 2011, 19:30  έως 23:00, καθημερινά.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης βιβλίου, θα προβάλλονται εκπομπές και αφιερώματα στον Οδυσσέα Ελύτη (αρχείο ΕΡΤ), τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (αρχείο ΕΡΤ) και τον Στρατή Τσίρκα ενώ θα λειτουργεί, παράλληλα, έκθεση φωτογραφίας για τη ζωή και το έργο του Οδυσσέα Ελύτη.
Για δέκα ημέρες, η κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης θα μεταμορφωθεί, για να υποδεχτεί τους φίλους του βιβλίου, οι οποίοι θα έχουν τη  δυνατότητα να επιλέξουν τα βιβλία που θα τους κρατήσουν συντροφιά το φετινό καλοκαίρι, μέσα από μία  πλούσια συλλογή εκθεμάτων με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και παράλληλα, θα ψυχαγωγηθούν με μία σειρά λογοτεχνικών, θεατρικών και  μουσικών δρωμένων.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.politismos-ilioupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...