Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

1ο Book Night 2011

Τα καταστήματα Public και το Public Book Friends, στo πλαίσιο της εκστρατείας για τη διάδοση της ανάγνωσης 'Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;', υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, χαρίζουν μια όμορφη βραδιά με τη συμμετοχή συγγραφέων, εικαστικών και μουσικών με στόχο την ανάδειξη του βιβλίου σε έναν μοναδικό φίλο και τη βοήθεια συνανθρώπων μας που την έχουν ανάγκη.

Με εισιτήριο ένα ή περισσότερα βιβλία από τη βιβλιοθήκη σας τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών φορέων όπως οι Φυλακές Γυναικών Ελαιώνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, οι Παιδικές Καταστηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα, το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, το Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και το Γηροκομείο Αθηνών.
Με εισιτήριο ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω:
• Μουσική από γνωστούς DJ και ραδιοφωνικούς παραγωγούς
• Συμμετέχουν μουσικά η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Χρήστος Θηβαίος
• Comic art από καλλιτέχνες της Comicdom Μιχάλη Δαλυνά, Σπύρο Δερβενιώτη, Γιώργο Μπότσο και Αλεξία Οθωναίου που θα σχεδιάζουν live μπροστά στο κοινό.
• Συνάντηση με συγγραφείς στο «καφενείο» των συγγραφέων
• Διάλογο με γνωστούς προσκεκλημένους (Γιώργος Αμυράς, o Νίκος Ορφανός, o Φώτης Σεργουλόπουλος, κ.α.)
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί το «Βιβλίο του Κόσμου», στο οποίο οι προσκεκλημένοι και οι συγγραφείς θα γράψουν όλοι μαζί μια ιστορία.
ΠΟΥ
Στοά του βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα

ΠΟΣΟ
Είσοδος ελεύθερη
ΠΟΤΕ
6 Οκτωβρίου 2011, 20:00
πηγη enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...