Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

H Λένα Μαντά κλείνει αισίως τα... 851.000 αντίτυπα και συνεχίζει!

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν τη χαρά να σας ανακοινώσουν ότι η συγγραφέας Λένα Μαντά έφτασε τα 851.000 αντίτυπα στο σύνολο των πωλήσεών της. Στη συνάντηση που έγινε για την υπογραφή του συμβολαίου του νέου της βιβλίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2012, το γεγονός γιορτάστηκε στα γραφεία της εταιρείας με τη συμμετοχή του προσωπικού.
Λίγα λόγια για το νέο της βιβλίο:
Με μια μητέρα που εκδίδεται για να εξασφαλίζει τα προς το ζην, από μικρή στους δρόμους, η Ηρώ προσπαθεί να γλιτώσει, προσπαθεί να επιβιώσει και να φύγει μακριά απ’ το νοσηρό περιβάλλον του σπιτιού της. Μια ζωή στο κυνηγητό, μια ζωή στα όνειρα. Η Ηρώ παλεύει με τον εαυτό της για να μην υποκύψει στις δυσκολίες, παλεύει με τον εαυτό της και τον έρωτα, παλεύει ενάντια στον κόσμο. Στην Αθήνα θα γνωρίσει έναν άντρα σκοτεινό, έναν άντρα που θα της στερήσει την αγάπη και θα την κακομεταχειριστεί.
 
Το μόνο που θα της χαρίσει αυτός ο άντρας είναι δυο κόρες. Στη συνέχεια, η μοίρα θα φέρει στο δρόμο της έναν άντρα φωτεινό, που θα τη μυήσει στα μυστικά του έρωτα, θα της ανοίξει την καρδιά του και θα τη γεμίσει με αγάπη. Πόσο αγγελικός είναι όμως; Τι είναι αυτό που ζητάει πραγματικά από την Ηρώ; Τι θα χρειαστεί να θυσιάσει η Ηρώ; Ενάντια σε πόσα χτυπήματα της μοίρας θα ορθώσει το ανάστημά της; Η Ηρώ, γυναίκα και μάνα, μόνη και δυνατή. Η Ηρώ, αποφασιστική και ήσυχη, δε θα παραπονεθεί ποτέ. Ακούγεται πιο δυνατά ο ήχος της ψυχής της…
Περισσότερες πληροφορίες για τη Λένα Μαντά μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.psichogios.gr/site/Authors/show?aid=320.

Πηγή:www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...