Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το απόλυτο πολιτιστικό event στον Άραχθο. POTAMI ART FESTIVAL 27 – 30 Ιουνίου

- Η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης
- Διαδώστε το παντού
- Μπαίνουμε στη σελίδα στο fb και κάνουμε like


   H Άρτα των θρύλων και των παραδόσεων γίνεται Γέφυρα πολιτισμού ενώνοντας το χθες με το σήμερα. Η ιστορία συναντά το σύγχρονο πολιτισμό και τα σπουδαία μνημεία τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.
   Σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν για τέσσερις μέρες στην Άρτα και θα συναντηθούν με ντόπιους μουσικούς. 

- Η μουσική και το τραγούδι θα συναντήσουν το χορό, το βιβλίο, το σινεμά. 
- Οι τέχνες θα ενωθούν με τον αθλητισμό.
- To Μουσικό Σχολείο με νεανικά γκρουπ.
- Οι πολιτιστικοί σύλλογοι με δεξιοτέχνες τους κλαρίνου και του ρεμπέτικου.

   Beach volley, beach handball, rafting, επιδείξεις 4Χ4, ποδηλατοβόλτες με κυνήγι θησαυρού και τα βράδια τα καλύτερα πάρτυ της πόλης.

Σε μια έκταση:
  • Δυο μουσικές σκηνές 
  • Camping 
  • Έκθεση Βιβλίου 
  • Κινηματογραφικές προβολές 
  • Graffiti 
   Το POTAMI ART FESTIVAL είναι η πρώτη παραποτάμια διοργάνωση στην καρδιά μιας πόλης. Τα νερά του Άραχθου, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και η ζωή μιας πόλης όπως η Άρτα θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν μνημεία, αγορά, στέκια διασκέδασης.
   Το παραποτάμιο πάρκο του Δήμου Αρταίων με τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτής της διοργάνωσης. Και μετά από πολλά χρόνια γίνεται η αρχή. Φιλοδοξούμε να το καθιερώσουμε και θα τα καταφέρουμε.
   Ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της "ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α." αγκαλιάζουν και στηρίζουν. Φορείς, σύλλογοι, ομάδες, o κόσμος της περιοχής. Διασκέδαση, χαρά και γιορτή, αλλά και προβολή της Άρτας.
   Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, το POTAMI ART FESTIVAL αποκτά φίλους σε όλη την Ελλάδα. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους τέσσερις μέρες δροσερής ανάσας, δίπλα στο ποτάμι, είναι απαραίτητες για όλους. Και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

27 – 30 Ιουνίου εμείς θα είμαστε στο POTAMI ART FESTIVAL.
Εσύ;
Μπες στη γιορτή 

ΠΗΓΗ: http://tilevoasartas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...