Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Οι άνθρωποί μου»

Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη έγιναν βιβλίο...Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλία), τα Public σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «Ποταμός», και με την υποστήριξη του ΜΜΘ παρουσιάζουν το βιβλίο του Σταύρου Θεοδωράκη «Οι άνθρωποί μου», που περιλαμβάνει συνεντεύξεις προσώπων, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Τα Νέα». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονικής και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, executive chef.
Στις 310 σελίδες αυτού του βιβλίου ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενεί ανθρώπους γνωστούς αλλά και άγνωστους, της διπλανής πόρτας αλλά και απόμακρους. Αυτό το βιβλίο, όπως ο ίδιος λέει, θα μπορούσε να είχε έναν μεγαλύτερο τίτλο. "Εκατό ειδικοί συμβουλεύουν", ή "Οδηγίες επιβίωσης", γιατί θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: τα σκουπίδια τα ξέρει καλύτερα ο σκουπιδιάρης. Τον έρωτα οι ποιητές και οι πουτάνες. Τον θάνατο αυτοί που έχουν ανυπόφορα πονέσει. Τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτοί που τα έχουν στερηθεί...
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτίριο Μ2, Κεντρική Αίθουσα).
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (εξαιτίας περιορισμένων θέσεων) στο: events@public.gr ή 2108181583 (τηλεφωνικές κρατήσεις, καθημερινές 09.00-17.00).

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...