Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

«ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΦΩΣ»

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ  ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΑ «ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΦΩΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΡΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΤΑΣ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΕΛΕΝΗ ΒΕΛΛΙΟΥ.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.

ΟΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΔΙΔΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΙΟΥΣ ΑΡΤΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
 
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΑΣ Ο ΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΕΣΤΗ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΓΛΑ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΤΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΙΝΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΖΩΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...