Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το τζιπ της κυρίας Πατατέα


Είχα την χαρά χθες το μεσημέρι να παρευρεθώ στην παρουσίαση του παραμυθιού του κύριου Χρήστου Δημόπουλου «Το τζιπ της κυρίας Πατατέα» στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης, στις 12μ.μ. Ο Χρήστος Δημόπουλος είναι ο γνωστός παρουσιαστής της παιδικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο». Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν εκεί πολύ πριν την έναρξη της παρουσίασης και καλωσόριζε τους μικρούς του φίλους. Τα παιδάκια όπως είναι λογικό ήταν φανερά ενθουσιασμένα που έβλεπαν τον αγαπημένο τους παρουσιαστή. Εκείνος τους μιλούσε σαν να ήταν φίλοι και εκείνα ένιωθαν άνετα να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τα παιδάκια καθισμένα στο πάτωμα να κρέμονται από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή. 
Εκείνος έκανε αναδρομή στα προηγούμενα παραμύθια του και τα περισσότερα παιδάκια φάνηκε πως όχι μόνο έχουν διαβάσει τα παραμύθια αυτά αλλά έχουν απορροφήσει και τα περισσότερα από όσα έγραφαν. Η αφήγηση του Χρήστου Δημόπουλου ήταν ευχάριστη και χιουμοριστική και τα παιδάκια συμμετείχαν. Στο τέλος της αφήγησής του άφησε τα παιδάκια να του κάνουν όσες ερωτήσεις ήθελαν και εκείνος απάντησε σε όλα. 


Οι γονείς ευχαριστήθηκαν επίσης την παρουσίαση και φάνηκαν να γίνονται παιδιά, γελώντας και οι ίδιοι με την ψυχή τους καθώς ο Χρήστος Δημόπουλος αφηγούνταν τις ιστορίες του Μπίλη του Μπιζέλη, της Πατρίτσιας Πατατέα, του Κάρολου Καροτάκη και των λοιπών ηρώων!!


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...